Notícies › Notícies publicades
NOTÍCIES PUBLICADES
LA ZONA BLAVA TORNA AL CARRER DEL MAR A PARTIR DE L´1 D´ABRIL DE 2017
31-03-2017
Amb l´inici de la temporada turística, a partir del dia 1 d´abril, torna l´estacionament regulat als carrers del Mar, carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar).

Com l´any passat, GESTVIA reorganitza l´estacionament regulat als carrers del Mar, carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar) en funció de les necessitats de cada moment, amb l´objectiu d´ajustar aquesta zona blava a la demanda d´estacionament en cada època de l´any.

Entre els mesos d´abril i octubre torna l´estacionament regulat, mantenint-se la zona blava d´estiu entre el 15 de juny i 15 de setembre. Posteriorment, a partir del 1 de novembre deixarà de ser zona blava fins el 31 de març de 2018.

D´aquesta manera, es pretén oferir un servei proporcional a la demanda en cada època de l´any, permetent l´estacionament lliure durant el període hivernal.

A partir del dia 1 d´abril la zona blava al carrer del Mar, al carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar) disposarà d´un servei de tarifes i horaris idèntic a la resta de ciutat: tots els dies excepte diumenges i festius, de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.
Document (veure/descarregar)