Notícies › Notícies publicades
NOTÍCIES PUBLICADES
LA ZONA BLAVA TORNA AL CARRER DEL MAR A PARTIR DE L´1 D´ABRIL DE 2018
27-03-2018
Amb l´inici de la temporada turística, a partir del dia 1 d'abril, torna l'estacionament regulat als carrers del Mar, carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar). Donat que els dies 1 i 2 d´abril són diumenge i festiu, la zona blava serà operativa a partir del dimarts 3 d´abril.

Com l'any passat, GESTVIA reorganitza l'estacionament regulat als carrers del Mar, carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar) en funció de les necessitats de cada moment, amb l'objectiu d'ajustar aquesta zona blava a la demanda d'estacionament en cada època de l'any.

Entre els mesos d'abril i octubre torna l'estacionament regulat, mantenint-se la zona blava d'estiu entre el 15 de juny i 15 de setembre. Posteriorment, a partir del 1 de novembre deixarà de ser zona blava fins el 31 de març de 2019.

D'aquesta manera, es pretén oferir un servei proporcional a la demanda en cada època de l'any, permetent l'estacionament lliure durant el període hivernal.

A partir del dia 1 d'abril la zona blava al carrer del Mar, al carrer Turisme i Passeig de les Roques (entre Riera de Capaspre i carrer del Mar) disposarà d'un servei de tarifes i horaris idèntic a la resta de ciutat: tots els dies excepte diumenges i festius, de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.
Document (veure/descarregar)